ZAKELIJK INTERIEUR

Goede zaken in een passend interieur op maat voor jouw bedrijf.

Een goede werkplek tegenwoordig is niet alleen meer een bureau en stoel die aan de ARBO-wet voldoet. Het hoort een plek te zijn waar jouw medewerkers graag zijn, tenslotte zijn zij jouw ambassadeurs en spenderen hier een groot deel van zijn/haar waardevolle tijd. Een werkplek behoort inspirerend en uitdagend te zijn, je krijgt er energie van. In welke mate dit zo behoort te zijn verschilt per medewerker en per beroepsgroep. Tevens wordt een ruimte waar je even heerlijk kunt ontspannen, erg gewaardeerd. Onderzoeken wijzen uit dat dit de productiviteit, en hierdoor de omzet, zeker ten goede komt.

Wat dacht je van de entree van je bedrijf/kantoor? Deze wordt helaas vaak vergeten, maar zo belangrijk! Dit is de eerste indruk die de medewerkers en/of (toekomstige) klanten van jouw bedrijf zien. Wij zijn ervan overtuigd dat door het inzetten van een goed, passend style concept het enthousiasme en de productiviteit van jouw medewerkers worden vergroot en klanten heel graag bij jouw bedrijf binnen wandelen.

Look and Feel Style Concepts zorgt ervoor dat de gewenste bedrijfsidentiteit uitgestraald wordt en zich nestelt in het brein van de doelgroep. Dat doen we door een onuitwisbare beleving te creëren in jouw zakelijke interieur. Een interieur dat past bij jouw bedrijfsidentiteit. Het is de gouden bril waarmee de doelgroep naar jouw bedrijf kijkt. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Boek een gratis inspiratiesessie!

KENNISMAKEN MET ONZE

KIJK OP BELEVING IN JOUW ZAKELIJKE INTERIEUR? 

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK!