WERKWIJZE

Look and Feel zorgt ervoor dat de gewenste bedrijfsidentiteit ook uitgestraald wordt en zich nestelt in het brein van de doelgroep. Dat doen we door een onuitwisbare merkbeleving te creëren die past bij de bedrijfsidentiteit. Het is de gouden bril waarmee de doelgroep naar jouw bedrijf kijkt.

Onze werkwijze bevat de volgende stappen:

 1. Gratis inspiratiesessie

 2. Plan van aanpak

 3. Positionering

 4. Uitwerking style concept

 5. Merkbeleving

 

Gratis inspiratiesessie
Tijdens de gratis inspiratiesessie leren we elkaar kennen door op creatieve wijze direct aan de slag te gaan met jouw bedrijfsidentiteit. Zo krijgt jouw bedrijf een goed beeld van wie Look and Feel is, maar krijgen wij ook een goed beeld van waar jouw bedrijf staat.

 

Plan van aanpak

Op basis van de inspiratiesessie stellen wij een plan van aanpak op hoe we er voor gaan zorgen dat jouw bedrijfsidentiteit het beste tot zijn recht gaat komen.

 

Positionering

Soms hebben we al voldoende informatie uit de inspiratiesessie gehaald en slaan we deze stap over. Maar meestal werken we kort samen uit hoe het bedrijf zich moet gaan onderscheiden.

Style concept
Op basis van de positionering (ook wel de mentale merkidentiteit), maken we een style concept. Op basis van de inspiratiesessie en positionering maken we een opzet van de visuele identiteit. Beeld zegt meer dan 1000 woorden en is de ideale manier om jouw bedrijfsidentiteit tot leven te brengen. Dit style concept komen we presenteren. Want een bedrijfsidentiteit vorm je niet alleen, die moet gedragen worden door het hele bedrijf.

 

Merkbeleving

Het style concept is de basis voor de merkbeleving. Met het team van Look and Feel zorgen we voor een totale beleving die jouw bedrijf tot in de puntjes vormgeeft.

De verschillende specialistische diensten:

 • Logo, huisstijl en huisstijldragers

 • Website

 • Interieur

 • Social media

 • Geur- en muziekmarketing

 • Advertising

 • Bedrijfskleding

 • Belettering

 • Je kunt het zo gek niet bedenken, wij wel!

Look and Feel is specialist in totaalconcepten voor bedrijven. Wij staan garant voor een unieke merkbeleving: we geven jou de LOOK en de FEEL om een onuitwisbare indruk te maken.

Neem contact op met Janneke (06 - 13 01 53 24 ) of Sandra (06 - 53 22 78 65) bij vragen of advies. Of ga gelijk aan de slag met jouw bedrijfsidentiteit en boek een gratis inspiratiesessie!

WIL JIJ OOK EEN STERKE BEDRIJFSIDENTITEIT?

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK!