STYLE CONCEPT

Een style concept ontwerpen is onze grootste passie!

 

Wij genieten ervan als onze klant verrast is over de details die wij weten aan te brengen waardoor het totaal plaatje van hun bedrijf perfect klopt. Wij denken in een sterk onderscheidend concept, wat past bij jouw gouden cirkel, met welke klantreis maak jij het verschil?  Bij ons heb je niet te maken met allemaal verschillende bedrijven, wij stellen op maat projectteams samen per opdracht en het mooiste is nog dat wij je compleet ontzorgen! Je hebt maar twee contactpersonen en dat zijn Sandra en JannekeBekijk onze portfolio voor een overzicht van onze style concepten.

Een style concept wordt ingezet bij bijvoorbeeld:  

  • Opzetten nieuw bedrijf/merk/winkel (van logo tot aan het interieur, social media en geurmarketing en alles wat versterkend werkt voor jouw merk). 

  • Restyle van jouw bedrijf/merk/winkel (restylen en het naar een hoger niveau tillen van jouw merk. Aanvullen en upgraden van bestaande elementen). 

  • Event.

  • Opening.

  • Showroom  / Kantoor.

  • Je kunt het zo gek niet bedenken, wij wel! 

 

Alle style concepten die wij ontwerpen worden in een stijlboek vastgelegd voorzien van (3D) beeldmateriaal, materialen, kleurnummers, sjablonen etc.). Wij houden graag vinger aan de pols dus een jaarlijkse evaluatie/inspiratiesessie behoort tot het stijlconcept. 

Look and Feel Style Concepts is specialist in totaalconcepten voor bedrijven. Wij staan garant voor een unieke merkbeleving: we geven jou de LOOK en de FEEL om een onuitwisbare indruk te maken.

Neem contact op met Janneke (06 - 13 01 53 24 ) of Sandra (06 - 53 22 78 65) bij vragen of advies.