POSITIONERING

De juiste beeldvorming over jouw product, dienst en/of bedrijf.

De positionering is de verwoording van jouw identiteit, het vertelt wie je bent en hoe je je onderscheidt van anderen. Je maakt je identiteit tastbaar door onderscheidende eigenschappen te benoemen. Wie ben jij of wil jij zijn als bedrijf? Waar staat jouw bedrijf en/of merk voor? Hoe wil je gezien worden door jouw doelgroep? Bedrijven die zichzelf herkenbaar, duidelijk en authentiek positioneren zijn succesvoller.  

Wat is jouw breinpositie? (breinpositie is : Positie die het merk inneemt in de beleving van de klant ten opzichte van andere merken.)

Positionering en merkbeleving zijn brug tussen bedrijfsidentiteit en imago

Een goed imago is belangrijk voor het succes van het bedrijf. Niemand doet zaken met een bedrijf met een slechte reputatie of slecht imago. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijfsidentiteit resulteert in het gewenste imago? Dat doe je door mensen te sturen in de richting van het gewenste beeld.

Direct aan de slag met jouw bedrijfsidentiteit en jouw breinpositie versterken? 

Neem contact op met Janneke (06 - 13 01 53 24 ) of Sandra (06 - 53 22 78 65) bij vragen of advies. Of ga gelijk aan de slag met jouw positionering en boek een gratis inspiratiesessie!