OVER ONS

“Wij dromen van een mooie wereld, waar we bewust leven, creatief zijn, uitdaging kunnen vinden, waar iedereen in hun kracht gezet kan worden en samenwerken om elkaar te versterken. In deze wereld koesteren we de natuur en gaan we zorgvuldig om met onze spullen en materialen, maar we doen dat wel op een elegante, stijlvolle manier. Op deze manier krijgen we een wereld waarin we ons gelukkig voelen en waar we beleving om ons heen hebben om onszelf te versterken.”

Sandra Overbeek en Janneke Godschalk

MISSIE

“Wij helpen bedrijven om de uitstraling van hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De vormgeving is de uitstraling naar buiten, maar vaak wordt de binnenkant vergeten. Een kantoor of winkel in een prettige sfeer, kloppend bij de huisstijl draagt bij aan werkgeluk van je medewerkers en een goed gevoel bij langskomende klanten. Look and Feel Style Concepts kijkt naar het totaalpakket: vormgeving, interieurstyling, sfeer maken, social media en werkgeluk.”

Met de juiste merkbeleving tillen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau!

DESIGN TEAM

Sandra Overbeek - Leuverink

Stijl Ontwerper, eigenaar.

sandra@lookandfeel.eu

T 06 - 53 22 78 65 

Passie voor totaal beleving. Er bestaat voor mij geen cadeau zonder het perfecte inpakpapier, geen ontwerp zonder het wow gevoel, geen kinderfeestje zonder de bijpassende aankleding en geen outfit zonder een matchende accessoire! Mijn koffie drink ik zwart, maar een heerlijke kruidenthee of cappuccino sla ik ook zeker niet af.

Sandra Overbeek Look and Feel Style Concepts

Janneke Godschalk -Hissink

Stijl Ontwerper, eigenaar.

janneke@lookandfeel.eu

T 06 - 13 01 53 24  

In harmonie met schoonheid alles mooi willen maken. Van jongs af aan al in de weer met kleurpotloden en viltstiften. Ik knipte toen ook al stiekem aan het tafelzeil van onze keukentafel want franjes zijn toch veel mooier dan een recht tafelkleed? Mijn passie is jouw bedrijf in stijl vormgeven, inleven en creëren met als doel samen tot het hoogste niveau te komen! Mijn koffie graag zwart of een heerlijk geurende verse gemberthee.

Janneke Godschalk Look and Feel Style Concepts

Marit Hellings  

Junior Stijl Ontwerper

info@lookandfeel.eu

Marit heeft bij ons haar afstudeeropdracht (Saxion Hogeschool, Creative Media and Game Technologies) gedaan. En, ze is glansrijk afgestudeerd met een dikke 9! Sinds juli 2020 maakt ze deel uit van ons team. Ze zet haar (technische) ontwerpskills bij ons in. Website, foto- en video reportage en bewerking, ze draait haar hand er niet voor om. Zwarte koffie en bubbelwater zijn haar favorieten.

Marit Hellings Look and Feel Style Concepts

Alicia Jacobz

Interieur Ontwerper

info@lookandfeel.eu

Alicia werkt al een tijdje samen met ons aan de prachtigste interieurs.

Interieur ontwerpen, kleur-, en verlichtingsadvies, sketch-uppen en renderen,  nou laat dat maar aan haar over!  Zwarte koffie please!