OVER ONS

Sandra Overbeek en Janneke Godschalk

“Wij dromen van een mooie wereld, waar we bewust leven, creatief zijn, uitdaging kunnen vinden, waar iedereen in hun kracht gezet kan worden en samenwerken om elkaar te versterken. In deze wereld koesteren we de natuur en gaan we zorgvuldig om met onze spullen en materialen, maar we doen dat wel op een elegante, stijlvolle manier. Op deze manier krijgen we een wereld waarin we ons gelukkig voelen en waar we beleving om ons heen hebben om onszelf te versterken.”

Sandra-Overbeek-Janneke-Godschalk-Look-a

Sandra Overbeek - Leuverink  

Passie voor totaal beleving. Er bestaat voor mij geen cadeau zonder het perfecte inpakpapier, geen ontwerp zonder het wow gevoel, geen kinderfeestje zonder de bijpassende aankleding en geen outfit zonder een matchende accessoire! Mijn koffie drink ik zwart, maar een heerlijke kruidenthee of cappuccino sla ik ook zeker niet af.

Janneke Godschalk -Hissink

In harmonie met schoonheid alles mooi willen maken. Van jongs af aan al in de weer met kleurpotloden en viltstiften. Ik knipte toen ook al stiekem aan het tafelzeil van onze keukentafel want franjes zijn toch veel mooier dan een recht tafelkleed? Mijn passie is jouw bedrijf in stijl vormgeven, inleven en creëren met als doel samen tot het hoogste niveau te komen! Mijn koffie graag zwart of een heerlijk geurende verse gemberthee.

Onze bedrijven Mood Interieurstudio en Mooi Vorm Creatieve Communicatie hebben de krachten gebundeld en samen zijn wij Look and Feel Style Concepts. 

KENNISMAKEN MET ONZE

KIJK OP TOTAALBELEVING? 

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK!