JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE!

Look and Feel zorgt ervoor dat de gewenste bedrijfsidentiteit ook uitgestraald wordt en zich nestelt in het brein van de doelgroep. Dat doen we door een onuitwisbare merkbeleving te creëren die past bij de bedrijfsidentiteit. Het is de gouden bril waarmee de doelgroep naar jouw bedrijf kijkt.

Onze werkwijze bevat de volgende stappen:

  1. Gratis inspiratiesessie

  2. Plan van aanpak

  3. Positionering

  4. Uitwerking style concept

  5. Merkbeleving

 

Gratis inspiratiesessie
Tijdens de gratis inspiratiesessie leren we elkaar kennen door op creatieve wijze direct aan de slag te gaan met jouw bedrijfsidentiteit. Zo krijgt jouw bedrijf een goed beeld van wie Look and Feel is, maar krijgen wij ook een goed beeld van waar jouw bedrijf staat.

 

Plan van aanpak

Op basis van de inspiratiesessie stellen wij een plan van aanpak op hoe we er voor gaan zorgen dat jouw bedrijfsidentiteit het beste tot zijn recht gaat komen.

 

Positionering

Soms hebben we al voldoende informatie uit de inspiratiesessie gehaald en slaan we deze stap over. Maar meestal werken we kort samen uit hoe het bedrijf zich moet gaan onderscheiden.

Style concept
Op basis van de positionering (ook wel de mentale merkidentiteit), maken we een style concept. Op basis van de inspiratiesessie en positionering maken we een opzet van de visuele identiteit. Beeld zegt meer dan 1000 woorden en is de ideale manier om jouw bedrijfsidentiteit tot leven te brengen.  Want een bedrijfsidentiteit vorm je niet alleen, die moet gedragen worden door het hele bedrijf.

 

Merkbeleving

Look and Feel is specialist in totaalconcepten voor bedrijven. Wij staan garant voor een unieke merkbeleving: we geven jou de LOOK en de FEEL om een onuitwisbare indruk te maken.

JA, IK WIL EEN GRATIS INSPIRATIESESSIE!

Vul hieronder jouw contactgegevens in en eventueel alvast jouw vraag aan ons.

Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Dank voor je bericht.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.